Inspiratie

INSPIRATIE

Er is ontzettend veel inspiratie te jouwer beschikking


Dankzij het wereldwijde internet hebben wij allen het voorrecht toegang te hebben tot zo veel inspiratie en informatie.
Met enkele klikken kunnen we onze kennis méér uitbreiden dan de mensen twee generaties geleden in heel hun leven.

Onderstaande individuen hebben mijn persoonlijke zoektocht extreem geholpen en ik ben er hen eeuwig dankbaar voor.

De echte transformatie heb ik natuurlijk te danken aan het leven zelf en de mensen rondom mij:

mijn geliefden, familie en vrienden en ook zeker zij die me het ogenschijnlijk moeilijk maakten.


Zoals steeds… geloof er niets van

Ik nodig je uit even alles wat je denkt te weten, te laten voor wat het is, zodat wat nodig is je hart te raken, dit ook kan doen. Voel gewoon wat in jezelf naar boven komt. Parkeer even al je waarheden, overtuigingen, logica, verwachtingen, verlangens en gedachten (je mag ze straks terug oppakken, ze zullen er nog zijn), sta gewoon open, voel wat klopt voor jou en geniet van de inzichten die kunnen werken in jouw unieke leven.


De woorden zijn ook niet zo belangrijk. Integendeel, de meest wenselijke transmissie gebeurt wanneer het bewustzijn, de energie in de ander, het bewustzijn in jou weet te raken en te triggeren zoals twee snaren die samen vibreren, wanneer ze op dezelfde golflengte trillen.
Alles is reeds aanwezig in jou, er is enkel een uitnodiging om het je terug te herinneren, om te ont-dekken wat we met de jaren steeds meer bedekt hebben.
Jij bent de enige die echt weet hoe het kan werken voor jou en jij bent ook de enige die er mee aan de slag kan gaan.

Laat niemand, buiten je innerlijke zelf, je vertellen hoe het zit. Wanneer we het zelf zien (zien met het hart, voelen dat het zo is), is er een mogelijkheid tot inzicht, tot blijvende transformatie. Enkel dan kunnen we het effectief en efficiënt toepassen in ons leven tot ons eigen genoegen.
De liefde, het leven dat we in essentie allemaal zijn, is niet te vatten als concept of idee. Met denken kan je er niet aan, het is te beperkt. Het is nog onaangeraakt en ongeboren, voorbij ras, geslacht, geloof...


Als we dat willen, kunnen we steeds terugkeren naar louter deze plaats, die niet -zoals al de rest- komt en gaat en constant onderhevig is aan verandering.

Het is die éne moeite- en tijdloze staat van zijn die er altijd zal zijn, de bron van onze aandacht en bewustzijn, hetgeen we echt zijn.

Zie en verifieer voor jezelf datgene we ons steeds wel ergens herinneren; het leven is ongekend perfect en gezegend en exact zoals het dient te zijn.


Kies voor je dromen, en durf erin te geloven.

Mooji

Rupert Spira

Eckhart Tolle

Marc Steinberg

EIGEN VIDEO'S

Wil je op de hoogte blijven van mijn video's, kan je me steeds volgen op YouTube en Facebook.

Geniet ervan en hou me op de hoogte van je inzichten.

BEWUSTE VRIENDEN